• info@oetdoor.nl | Shop
 • Teambuilding

  Zoek jij een inspirerende invulling voor je event? Dan ben je bij Oetdoor aan het juiste adres.
  Naast de verhuur van onze locaties bieden we diverse workshops die jouw bedrijfsevent
  tot een onvergetelijke en unieke outdoor meeting maken! 

  Ons aanbod is erop gericht om de Scandinavische Experience in de Achterhoek nog meer tot
  leven te brengen en jouw event naar een hoger level te tillen!

  Is jouw event er klaar voor om een unieke belevenis te ontvangen waarbij je
  medewerkers, team of collega’s geïnspireerd, gemotiveerd en ontspannen weer naar huis gaan?

  Hieronder de mogelijkheden op een rij! En neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

  Outdoor cooking workshop met buitenkokers

  Oetdoor Adventure

  Mindful Walk

  Natuurlijk inspireren

  Teambuilding Bootcamp

  IJsbad Workshop

  Yin Yoga

  Sup Workshop

  Sup Yoga

  Wildplukwandeling

  Tijdens deze workshop ga je een wildplukwandeling lopen. Tijdens deze wandeling is er aandacht voor de verbinding met de natuur, is er ruimte voor een stiltemoment en worden de diverse eetbare soorten besproken.

  Deze workshop wordt begeleidt door Jeroen Nielen.

  Kookworkshop

  Tijdens deze workshop ga je een wildplukwandeling lopen. Tijdens deze wandeling is er aandacht voor de verbinding met de natuur, is er ruimte voor een stiltemoment en worden de diverse eetbare soorten besproken.

  Deze workshop wordt begeleidt door Jeroen Nielen.

  De langste dag

  Tijdens De Langste Dag ga je als team een dag lang uitdagingen aan waarmee je leert samen oplossingen te bedenken en grenzen opzoekt. De Langste Dag is een buitenprogramma in de Achterhoek met triatlon elementen in een nieuw jasje. Water, fietsen, opdrachten en alles op tempo. Deze teambuilding wordt gedaan in samenwerking met Ultimate Adventures.

  Team Challenge

  De Team Challenge wordt gegeven door Ultimate Adventures. Het is challenge voor echte durfals, uitdagers, grensverleggers en onderzoekers. Bij De Team Challenge is het belangrijk dat je samen verder durft te gaan. Tijdens deze dag word je onderworpen aan vier uitdagingen. Één daarvan is op hoogte, er is een strategische opdracht, een denkopdracht en een fysiek inspannende opdracht. Door samen te werken ga je deze uitdagingen trotseren en hopelijk binnen de tijd.

  Team Games 2.0

  De Team Games 2.0 gaat om een plezierige middag met je team. Wat voorop staat bij De Team Games is lachen, gieren en brullen. Daarnaast is er ook een beetje fysieke inspanning, af en toe wat nadenken en overleggen en samenwerken. Het belangrijkste is een middag plezier samen. De Team Games 2.0 wordt gegeven door Ultimate Adventures.

  Team Update

  Deze dag is opgedeeld in twee delen. In de ochtend ga je aan de hand van theorie onderzoeken welke profielen er in jouw team zitten en hoe dat samenwerkt. Welke waarden vind je met elkaar belangrijk en waar kunnen eventuele struikelblokken zitten. In de middag ga je aan de slag met deze theorie en inzichten. Je gaat aan de slag met teambuildingsoefeningen om zo meer inzichten te creëren binnen in je team. Deze dag wordt gedaan samen met Ultimate Adventures.

  Expeditie Robinson

  Sportieve strijd, denkwerk en creativiteit staan centraal bij Expeditie Robinson. Er wordt gespeeld door minimaal twee groepen (kamp Noord en kamp Zuid). Expeditie Robinson bestaat uit minimaal zes activiteiten. Alle onderdelen passen wij in overleg met u naar uw wensen aan. Te denken aan onder andere; teamvlag maken, bandbumperspel, blaaspijp schieten, boogschieten, evenwichtsproef, gladiatoren kussen, hersenkraker, katapult bouwen, kogelgooien, touwtrekken, zaklopen, waterspelrace
  Het is ook mogelijk om meerdere onderdelen te vervangen door opblaasbare attracties en activiteiten op het water.

  Ook zeer geschikt voor minder sportieve personen

  Boeren 6 of 10 kamp

  Naast gras maaien en de koeien voeren doen boeren nog veel meer! Boeren houden namelijk ook van actie! Tijdens deze boerenzeskamp kom je er achter hoe ‘zwaar’ het leven van een boer eigenlijk is. Teambuilding en veel lol zijn de resultaten van de zes- of tienkamp, succes verzekerd! Te denken aan de volgende activiteiten; loopski’s, bandbumper spel, greep werpen, hoefijzer gooien, kruiwagenrace, kogelwerpen, touwtrekken, zaklopen, strozak gooien, spin trekken, lopende A, funslang lopen, melkbussen race, tractorbanden race, klomp kegelen

  Handboogschieten

  Voor wie op zoek is naar een actief en gezellig groepsuitje dat het hele jaar door gespeeld kan worden, is handboogschieten een schot in de roos! Sport, spel en ontspanning worden met handboogschieten gecombineerd. In korte tijd leer je de fijne kneepjes van het handboogschieten en daarna gaat iedereen zelf actief aan de slag onder toeziend oog van de spelbegeleider.

  Tarieven handboogschieten:
  Starttarief inclusief 10 personen € 150,00
  Elk daarop volgende deelnemer € 10,50 per persoon
  Prijzen zijn inclusief BTW.

  Boeken

  Boeken

  Ik kijk nog even verder
  Powered by