• info@oetdoor.nl | Shop
  • vergaderlocatie

    Vergaderen

    Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering? Dan ben je bij Oetdoor aan het juiste adres.
    Voor overleggen en vergaderingen van 2 tot 150 personen kun je bij Oetdoor terecht, afhankelijk van het type vergadering. Bij Oetdoor hebben we diverse vergaderruimtes waar je aan de slag kunt met strategische planning, het vaststellen van bedrijfsdoelen of waar je met je hele team themadagen organiseert. Van 150 man in de grote tipi tot een knusse dome voor overleg tot 5 personen. Er is van alles mogelijk, en een standaard vergaderervaring zal het nooit zijn!


    Je zit midden in de Achterhoek en geniet op Scandinavische wijze van de natuur en de Scandinavische gewoontes. Denk aan fika momentjes tussen het vergaderen door. Het koken op kampvuur tijdens het diner. Er is heel veel mogelijk rondom arrangementen en natuurlijk teambuilding activiteiten. Dus zoek je een unieke vergaderlocatie? Dan heb je die bij deze gevonden.

    De voordelen van vergaderen in de natuur

    Vergaderfaciliteiten

    Waarom vergaderen bij Oetdoor?

    Als je een vergaderlocatie zoekt die niet standaard is, maar juist ervoor zorgt dat alle deelnemers geïnspireerd weer naar huis gaan, dan zit je bij Oetdoor goed. De Scandinavische sfeer zit ‘m in de koffie met wat lekkers (de traditionele fika), in het kampvuur dat na afloop van de vergadering gemaakt wordt, maar ook in de sfeervolle aankleding. En natuurlijk zorgen we ervoor dat niets voor je ontbreekt. Wat je ook nodig hebt voor je vergadering, we regelen het voor je.

    Interesse in een vergadering bij Oetdoor?

    We denken graag met je mee om het ideale programma voor je samen te stellen zodat je vergadering een groot succes wordt.

    Oetdoor

    Hogebrugweg 6
    7273 PB Haarlo

    T: 0573-745007



    Nieuwsbrief



    Boeken

    Ik kijk nog even verder
    Powered by