• info@oetdoor.nl | Shop
  • bedrijfsfeest

    Bedrijfsfeest

    Wil je een bedrijfsfeest organiseren die niemand ooit gaat vergeten? Wat dacht je dan van een bedrijfsfeest in een tipitent! De sfeer is gegarandeerd en het is een iets anders dan het standaard bedrijfsfeest. Dankzij de zijwanden van de tipitent zit je altijd droog, maar heb je wel zicht op buiten, ook al het weer wat minder is. En schijnt de zon of is het droog? Dan breiden we het feest uit naar buiten. Bij Oetdoor hebben we diverse ruimtes die enorm geschikt zijn voor bedrijfsfeesten. Van kleine groepen tot 150 personen krijg je een bedrijfsfeest met een Scandinavisch tintje, kampvuur en rendiervellen.

    Catering hoort natuurlijk ook bij een bedrijfsfeest. Denk bijvoorbeeld aan koken op kampvuur, of bekijk onze arrangementen en teambuilding activiteiten.

    Bedrijfsfeest in een tipi

    Activiteiten tijdens een bedrijfsfeest

    Overnachten na afloop van het bedrijfsfeest

    Wat is nu leuker dan overnachten na afloop van het bedrijfsfeest? Het terrein heeft verschillende mogelijkheden. Overnacht in een van onze domes, tenten of andere overnachtingsmogelijkheden.

    Interesse in een bedrijfsfeest?

    We denken graag met je mee om het ideale programma voor je samen te stellen zodat het bedrijfsfeest een groot succes wordt.

    Oetdoor

    Hogebrugweg 6
    7273 PB Haarlo

    T: 0573-745007



    Nieuwsbrief



    Boeken

    Ik kijk nog even verder
    Powered by